Termeni si Conditii

BocanciProtectie.ro îşi desfăşoară activitatea sub incidenţa legilor comerciale din România şi respectă conţinutul reglementărilor în vigoare cu privire la comerţul electronic:

Încheierea contractului
Momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii de către cumpărător a mesajului de confirmare, referitor la comanda sa.

Preţul produselor
Preţul produselor este cel menţionat pe pagina web şi este valabil în limita stocurilor disponibile. Preţul nu include taxele de transport.

Răspundere
Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizăm că pot apărea erori de operare sau de software în privinţa preţurilor, sau a caracteristicilor produselor, sau acestea pot fi schimbate fără preaviz. De asemenea, imaginile produselor au un caracter informativ, producătorul putând aduce modificări culorilor sau caracteristicilor produselor. Aceste erori nu obliga BocanciProtectie.ro la nici o actiune.
Nu ne asumăm răspunderea pentru durata termenului de livrare. Deşi livrăm coletele în 24 ore de la primirea comenzilor (în zilele lucrătoare) iar serviciile de curierat promit să facă livrarea în 24-48 ore, pot exista situaţii excepţionale când serviciile de curierat nu işi respectă angajamentul ( ex. pachet rătăcit în sistemul de coletărie, condiţii meteo nefavorabile etc).

Confidenţialitate

Toate informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi administrate în condiţii de siguranţă, vor ramâne strict confidenţiale şi nu vor fi vândute, reutilizate, închiriate sau dezvăluite terţilor.

Acestea vor fi folosite doar în scopul realizării actului comercial dintre BocanciProtectie.ro şi clienţii săi, al comunicării cu aceştia privind evoluţia şi starea comenzilor, al informării acestora cu privire la funcţionarea siteului şi a ofertelor acestuia.

BocanciProtectie.ro poate notifica clienţii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitări şi alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului
BocanciProtectie.ro, în cadrul procesului de înregistrare în vederea cumpărării de produse, poate cere ca acestea să fie şterse din baza de date a BocanciProtectie.ro, trimiţând un email la office@bocanciprotectie.ro

© - BocanciProtectie Bucuresti