Plata si Livrare

Informatii despre plata si livrarea bocancilor de protectie.

Pentru inceput, vă puteţi crea un cont sau să vă autentificaţi dacă aveţi deja unul. Puteţi să cumpăraţi, fără a avea cont, prin introducerea datelor personale în momentul finalizării comenzii.

Selectarea produselor dorite se efectuează prin apăsarea butonului <Adauga in cos>. După ce aţi terminat cumpărăturile, apăsaţi butonul <Finalizare comanda>. Veţi fi direcţionat către pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să introduceţi datele personale sau datele societatii şi să alegeti metoda de plata. La rubrica <Alte precizari> puteţi să specificaţi şi alte detalii importante legate de comandă (cum ar fi orele la care poate fi efectuată livrarea, interfon, anumite detalii sau precizări legate de produse). La final apăsaţi butonul <TRIMITE COMANDA>

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 9 şi 17. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. Urmeaza procesul de verificare al disponibilitatii produselor pe stoc si daca nu exista produse lipsa stoc, procedam la livrării produselor. Firma de curierat Fan Courier va face livrarea în termen de 24-48 ore.

Cost livrare

valabil Bucuresti

valabil Alte Localitati

Variante de plata

Ramburs numerar - puteţi achita cu numerar în momentul în care acestea va vor fi aduse de către firma de curierat sau în momentul ridicării de la sediul nostru.

Plata cu OP - prin această modalitate puteţi plăti prin bancă, direct în contul nostru, fără să mai plătiţi nimic firmei de curierat. În momentul finalizării comenzii, la metoda de plata se alege "Ordin de plata". Dupa trimiterea comenzii, unul din operatorii noştri vă vor contacta telefonic sau vă vor trimite factura proformă cu disponibilitatea produselor în stoc, după care se poate face plata. În acest caz, produsele vor fi expediate sau vor putea fi ridicate de la sediul nostru după confirmarea recepţionării contravalorii facturii în contul nostru prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24-48 ore).

Pentru anumite comenzi trimise prin curierat cu plata ramburs, se poate cere plata în avans sau plata unui avans de minim 30% din valoarea totală.

© - BocanciProtectie Bucuresti